Bulgarian Russian English
 

ЗА НАС

 

ПАРТНЬОРСТВО

 

ПРОДУКТИ

 

ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ

 

РЕКЛАМИ

 

СЕРТИФИКАТИ

 

ВИДЕО

 

КАРИЕРИ

 

КОНТАКТИ

 

 

ЗА НАС

 

Месопреработвателното предприятие "ЕКО МЕС" ЕООД е разположено в живописните хълмове на Средна гора в село Величково. Тук в земята на одрисите, на един от най - древните римски пътища Виа Диагоналис, ние произвеждаме нашите продукти по стари български рецепти.


Нашата цел е да съхраним традиционния вкус на предлаганите продукти, като предлагаме на нашите клиенти постоянно високо качество. Всички производствени процеси се извършват с най - модерно оборудване при постоянен технологичен контрол.

 

Ние контролираме всички критични точки на производствения процес от влагането на суровините, хигиената, условията на труд, транспорта и доставянето на продукцията до крайния клиент. Във фирмата е въведена системата за контрол на качеството и безопасността на продукцията- ISO 22000:2005.

Фирма "ЕКО МЕС" ЕООД стартира своята дейност през 1998 година. Постепенно успяхме да спечелим доверието на нашите клиенти, и през 2007 г., за да можем да задоволим нарасналото търсене на нашата продукция, ние открихме нова фабрика, съобразена с всички европейски норми и изисквания. През 2008 г. продължихме строителството и в към настоящият момент нашето месопреработвателно предприятие е разположено върху площ от 30 декара, а производствените и административните сгради заемат 12 000 кв.м РЗП. Наличието на достатъчен брой сушилни позволява на нашето предприятие да се специализира в производството на трайни варено- пушени колбаси и сурово-сушени колбаси. Капацитетът на фабриката е 50 тона дневно производство на трайни колбаси и сурово-сушени деликатеси.


Нашето производство включва богата гама трайни варено - пушени и сурово - сушени колбаси и деликатеси с търговската марка"ЕКО МЕС" ЕООД и деликатесна серия "ЛИА". Към настоящият момент продуктовата гама на фирмата включва 119 продукта. Наличието на достатъчно производствена площ и сушилни ни позволява да поддържаме нужните количества от предлаганите продукти и да успяваме да задоволим търсенето на своите клиенти.


Според пазарно проучване на GfK - Институт за маркетингови изследвания, публикувано в Регал- Издание за бизнеса с бързооборотни стоки, "Еко Мес" е лидер в сегмента на шпековите салами и по-специално "Бургас.


В гамата на сурово-сушените колбаси, и по-специално Луканковият колбас "Еко Мес" е отново лидер в сегмента с 28,6% дял в количество и 29.3% дял в стойност.


"ЕКО МЕС" ЕООД е лицензирана за търговия на пазарите от ЕС.

За производството на нашите продукти използваме най-модерни машини, съоръжения и технологии на водещи европейски фирми.

Във фирма "ЕКО МЕС" ЕООД работи екип от 220 квалифицирани специалисти, повечето, от които са млади хора, които имат отлична квалификация и желание за професионално развитие.


Фирмата разполага със собствен хладилен транспорт, с който извършваме доставка на продукцията до нашите клиенти. Имаме добре разработена дистрибуторска мрежа, която покрива цялата териотория на Република България.

 Вашите въпроси може да отправяте към Търговския Директор, Г–н Ангел Добрев.

За връзка с него: GSM 0878/886363 както и на телефоните във фирмата: 03519/2262, 03519/2260; 03519/2261 или на e-mail: ekomes@abv.bg

 
WEB design: NITOS
English